Netradiční americký second hand. Vyberte si ze ztracených zavazadel!

Stává se to, ne že ne. Při letu se ztratí zavazadlo. Nebo obsluha letiště najde zavazadlo, které tak nějak přebývá, nikdo o něj nejeví zájem… Co s nimi? Přijde vám absurdní je vykoupit, vybalit a jejich obsah prodávat? Společnosti Unclaimed Baggage ne.
zapomenuté zavazadlo
Zapomenutá zavazadla, o která nikdo nejeví zájem, najdete v Alabamě.
Zdroj: www.bigstockphoto.com

Protože její motto zní „nikdy nevíte, co najdete“. Kdo občas rád zabrousí do „sekáče“, ví, o čem její zástupci mluví. Jeden jediný obchod svého druhu ve Spojených státech najdete v Alabamě a odnést si můžete hotové poklady ze všech amerických letišť. Oblečením to jenom začíná.

Šperky, elektronika i golfové hole

V tomhle podivuhodném obchodě najdete od všeho něco. Tedy od všeho, co s sebou tak běžně lidé vozí na dovolenou nebo služební cestu a taky zpátky domů z nich. A jak už bylo řečeno, oblečení je to nejobyčejnější.

Dovézt si můžete i šperky, což samo o sobě zavání pěkným bohatstvím, elektroniku, jako fotoaparáty nebo kamery, knihy, ale výjimkou nejsou ani golfové hole, snowboardy či hudební nástroje. Ti nejšťastnější lovci uloví v obchodě o 40 000 m2 třeba i vzácné exempláře, jako třeba africkou masku nebo vakuově balené žáby. Mrtvé, pochopitelně.

kočka v kufru

Živé zvíře v tomhle obchodě nedostanete, ale možná narazíte na jiný poklad. Zdroj: www.bigstockphoto.com

Se vším komfortem

Nejenže je tenhle obchod ohromný a zabírá neuvěřitelný jeden blok v ulici. On taky nabízí neuvěřitelný servis. Tak třeba oblečení tady prodávají vyprané a elektroniku před prodejem testují, abyste si nekoupili něco, co nefunguje, a zároveň z ní mažou osobní data.

Nutno podotknout, že všechno probíhá naprosto legálně a podle daných pravidel. O zavazadla se skutečně zřejmě nikdo dlouho nehlásí a není to tak, že by tady skončil každý kufr, který turista na chvíli spustí z očí… Aspoň doufáme.

Autor: admin Po, 04/23/2018 - 09:55

Zájezdy do této oblasti

Z Floridy do New Yorku

Podél Atlantiku jižanskými státy na Floridu

již od
63 990,-

Velké jižní dobrodružství

Velké jižní dobrodružství – Texas, Nové Mexiko, Arizona

již od
79 990,-