Donald Trump: 10 humorných faktů, které jste (možná) neznali

Prezidentské volby v USA už má nějaký ten pátek celý svět za sebou, je tedy na čase povědět si něco o jejich vítězi, Donaldu Trumpovi. Protože co bychom to byli za barbary, kdybychom se o nejmocnějšího muže planety nezajímali?
Donald Trump má celkem pestrou minulost. A budoucnost asi také.
Donald Trump má celkem pestrou minulost. A budoucnost asi také.
Zdroj: Bigstockphoto

Prezidentské volby v USA už má nějaký ten pátek celý svět za sebou, je tedy na čase povědět si něco o jejich vítězi, Donaldu Trumpovi. Protože co bychom to byli za barbary, kdybychom se o nejmocnějšího muže planety nezajímali?

1. Donald Trump nepije, i když měl v rodině alkoholika

Donald Trump se údajně nikdy nedotkl alkoholu, zatímco jeho bratr byl prý alkoholik jako vyšitý, což ho v 80. letech zničilo. Možná právě proto se ho nikdy nedotkl.

2. Jeho vlasy jsou pravé

Trumpovy vlasy fascinují celý svět. Často totiž vypadají jako poněkud nepovedená paruka. On se ale nevzdává a dává je na odiv. Jsou pravé!

via GIPHY

3. Chtěl zažalovat autora knihy za pěkný přešlap

Na rok 2009 asi Timothy O’Brian nevzpomíná rád. Vydal totiž knihu o nynějším americkém prezidentovi a nazval ho v ní milionářem, nikoli miliardářem, čímž Trump byl. Kdyby spolek Trumpových právníků od žaloby neupustil, mohlo to O’Briana stát pět miliónů dolarů. Spisovatelství je vážně rizikové povolání.

4. Ruku vám nepodá

Vlasy Donalda Trumpa

Vlasy Donalda Trumpa jsou legendární. A jsou pravé! Zdroj: www.businessinsider.com

A nejen vám, ale pravděpodobně ani nikomu jinému. Je totiž germofob – germofobii definujeme jako chorobný strach z bakterií. Podávání ruky proto nesnáší, ale stejně tak nerad se dotýká i věcí, jichž se dotýká velké množství jiných lidí.

5. Podobnost s Biffem Tannenem čistě osudová

Snímek Návrat do budoucnosti vnesl na světlo světa postavu Biffa Tannena – v roli se objevil herec Thomas F. Wilson. Šlo o muže drsného, sebestředného, bezohledného a notně sebevědomého, který se dopouštěl i podvodu, jen aby dostal to, co chtěl. Začalo se spekulovat, jestli je podobnost s Donaldem Trumpem náhodná, nebo ne. Scénárista nakonec potvrdil, že Biff Tannen byl vytvořen na základě charakteru Donalda Trumpa.

6. Boha ze všeho vynechává

Donald Trump je sice zapřisáhlý křesťan, ale zároveň se nechal slyšet, že místo toho, aby boha prosil o pomoc, snaží se všechno udělat co nejlépe sám a boha „z toho vynechat“.

7. Britové ho nemusí

Asi 250 tisíc Britů podepsalo petici, v níž žádalo zákaz vstupu na území Velké Británie pro Donalda Trumpa. Zkrátka ho jedni milují a jiní nenávidí.

8. Ptali se na jeho penis

Trump byl jediným kandidátem na amerického prezidenta, jehož manželky se média ptala na velikost jeho penisu. My asi všechno vědět nechceme…

9. S Ringo Starrem a Sabrinou

Donald Trump a Ringo Starr si společně zahráli v jedné epizodě seriálu Sabrina - mladá čarodějnice. Inu, showman jako showman.

10. Tři manželky

To je možná to nejhumornější. Donald Trump je potřetí ženatý. Kouzlo osobnosti?

Autor: Petra Malá So, 04/01/2017 - 14:59

Zájezdy

Vzhůru do Yellowstonu

Národní parky severozápadu USA.

již od
66 990 ,-

Města a příroda východu USA

New York – Niagarské vodopády – Washington D.C.

již od
39 990,-

New York, New York

Navštivte New York, nefalšovaný středobod amerického snu.

již od
26 990,-