Nová Amerika.cz – sledujte pravidelně novinky a zajímavosti z USA

Zajímá vás, co je nového v Americe? Chcete vidět dech beroucí fotky z nejrůznějších koutů USA? Chcete se dovědět zajímavé informace a fakta o slavných amerických místech? Sledujte portál Amerika.cz – pravidelně pro vás bude přinášet novinky a zajímavosti z USA!
Amerika.cz
Spustili jsme novou Ameriku.cz, průvodce po USA, který Vás nyní bude pravidelně zásobovat novinkami a zajímavostmi z Ameriky.
Zdroj: Amerika.cz

Několik měsíců jsme ladili nový design a hledali ty nejlepší způsoby, jak pro vás uspořádat tuny zajímavého obsahu o všech zemích USA. Původní portál Amerika.cz byl sice nabitý informacemi, ale nijak se nerozvíjel. Proto jsme spustili novou Ameriku.cz plnou novinek z USA.

Buďte v obraze: Novinky z Ameriky pod jednou střechou

Kromě průvodce po USA a praktických informací nabídne Amerika.cz i pravidelně publikované články o amerických zajímavostech, nové fotky z USA a spoustu dalšího, poutavého obsahu o krásné zemi za velkou louží. Sledujte Ameriku.cz pravidelně a neunikne vám žádná americká novinka ani důležitá informace před cestou do USA.

Staňte se naším fanouškem na Facebooku a buďte první, kdo si přečte naše nejnovější články. Můžete se také přihlásit k odběru nejnovějších článků prostřednictvím RSS kanálu Amerika.cz.

Spolupracujte s Amerikou.cz!

Byli jste v Americe a máte spoustu jedinečných zážitků? Pošlete nám je na email info@amerika.cz a sdílejte svoje zkušenosti a dojmy s ostatními!

Amerika.cz, Váš průvodce po USA.

Autor: admin St, 05/30/2012 - 17:47

Zájezdy

To nejlepší z východu USA

Z New Yorku na Floridu.

již od
56 990,-

Města a příroda východu USA

New York – Niagarské vodopády – Washington D.C.

již od
39 990,-

Americký západ - zlatý okruh

16 dní letecky - města v záři slunce a přírodní divy USA

již od
63 490,-