Nejoblíbenější videa z Ameriky roku 2013

V loňském roce jsme vám ukázali celkem 20 videí. Šlo o nejúspěšnější typ obsahu. Dnes se vrátíme k těm, která zaujala nejvíce. Patří mezi ně město zbavené lidí nebo brutálně pohodové záběry z Havaje.
Socha Svobody láká každého návštěvníka USA
Vystoupat do pochodně, kterou slavná socha Svobody drží, je nemožné od roku 1916. Na výhled z čelenky sochy se musíte předem přihlásit.
Zdroj: FOTO: ESO Travel

Hodně se líbily sporty. V lednu pozvánka na extrémní X-Games, v dubnu skákání na laně v prostředí chráněné přírodní památky.

Přímo na stránce Amerika.cz slavilo úspěchy video z kouzelné krajiny Monument Valley a dalších skvostů okolí státu Utah:

Na facebookovém profilu vás zase k větší aktivitě rozproudily například záběry z hlavního města USA Washingtonu, D.C. zbaveného všech turistů. Na všech frontách, tedy na sociálních sítích i na domovské stránce se dařilo videu se zimní tematikou. Podívat se znovu na ledové hrady vám opravdu doporučujeme, stojí to za to!

A které záběry zaznamenaly za rok 2013 v našem magazínu nejvíce zhlédnutí? Tramtadadá, vítězem je video z Havajských ostrovů! Tyhle záběry jsou dosti drastické, a to pro lidi, kteří trpí prudkou nesnášenlivostí k hezkému počasí a pohodové dovolené. Právě to je zde v míře až brutální.

Autor: Jan Švestka Po, 01/20/2014 - 13:27

Zájezdy do této oblasti

Města a příroda západu USA

12 dní letecky - na skok do měst a národních parků západu

již od
51 990,-

To nejlepší z USA

20 dní letecky - z New Yorku do Kalifornie

již od
80 490,-

Velká cesta velkou zemí

Napříč USA aneb od Pacifiku k Atlantiku

již od
83 990,-